Снимка shum.bgТежък пътен инцидент по главен път Шумен-Карнобат, близо до

...
Снимка shum.bgТежък пътен инцидент по главен път Шумен-Карнобат, близо до
Коментари Харесай

Стана ясна причината за зверското автомеле с жертви край Шумен

Снимка shum.bg

Тежък пътен случай по основен път Шумен-Карнобат, покрай село Ивански, е зародил малко след 12.30. Ударили са се два автомобила – Пежо с варненска регистрация и Сузуки с бургаска. По първична информация на пътя пред Пежото, което се е движило в посока към Шумен, са изскочили кучета, написа Блиц.

 

Жената зад кормилото е направила опит да ги избегне и е навлязла в насрещната лента за придвижване. Това оповестиха от ОДМВР-Шумен.



В този миг против нея се е движил лек автомобил Сузуки. Водачът не е съумял да спре и са се блъснали. След удара в МБАЛ са откарани пасажерите в Сузукито – лидерът на 26 години и брачната половинка му на 23, която е в доста тежко положение.



В болничното заведение в Шумен в тежко положение е превозена 20-годишна жена, която е била зад кормилото на пежото, и нейна спътничка.



На място е починала 21-годишна жена, която е пътувала на предната дясна седалка. Причините за случая се обясняват. На място се прави оглед. Движението в сектора се контролира, водачите на транспортни средства се приканват да минават с нараснало внимание.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР