Снимка: Shealah Craighead, уикипедияАмериканският президент Доналд Тръмп напусна медицинския център

...
Снимка: Shealah Craighead, уикипедияАмериканският президент Доналд Тръмп напусна медицинския център
Коментари Харесай

Тръмп напусна болницата, позира без маска от Белия дом

Снимка: Shealah Craighead, уикипедия

Американският президент Доналд Тръмп напусна медицинския център " Уолтър Рийд " след тридневен престой за лекуване от COVID-19, оповестява Българска национална телевизия.

Тръмп употребява хеликоптер, с цел да стигне до Белия дом. След като кацна, махна маската си и театралничи пред медиите. По-късно се появи и малко видео обръщение, в което съобщи, че се усеща по-добре от преди 20 години, благодари на лекарите и добави, че хората не трябва да се опасяват от ковид.

Натрупали сме познание, имаме лекарства, идва и ваксина, съобщи, още Тръмп. И добави, че скоро ще възобнови кандидатпрезидентската акция.

Личният му доктор Шон Конли, сподели, че Тръмп към момента не е на 100% здрав, само че поддържа решението му да се върне в Белия дом. Конли обаче отхвърли информация дали е негативен пробата за COVID-19 на Тръмп.

Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: Не му позволявайте да господства. Не разрешавайте да превземе живота ви. Имаме най-великата страна в света. Завръщаме се! Връщаме се на работа. Ще бъдем на първа линия. Като ваш водач бях задължен да го направя. Знам, че е рисково, само че трябваше. Заставам начело! Водя! Никой различен не би направил това!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР