Снимка Прокуратура на Република БългарияОт Прокуратурата на Република България обявиха

...
Снимка Прокуратура на Република БългарияОт Прокуратурата на Република България обявиха
Коментари Харесай

Сийка Милева: Прокуратурата проверява разкритията на Илчовски

Снимка Прокуратура на Република България

От Прокуратурата на Република България оповестиха публично какво ще подхващат след скандалните разкрития на предприемача Светослав Илчовски. Прокуратурата е почнала инспекция на изказванията на Светослав Илчовски във връзка с премиера Бойко Борисов и притежателя на компания " Градус " Иван Ангелов. Проверка се прави и по изказванията на предприемача Ангелов. 

Това заяви представителят на прокуратурата Сийка Милева, представена от Българска телеграфна агенция.

По думите ѝ, работата е почнала преди няколко дни.

На 5 и 7 май Илчовски упрекна притежателя на „ Градус “ за продажба на зърно на занижени цени, че е плащал рекет за продукцията си, описа за близостта му с премиера в оставка Борисов, за подаряването на кюлчета от предприемачи, за клип, който непосредствен до Ангелов пускал на сбирки в ловно стопанство за полови издевателства с предприемач в пандиза, както и заплащане на 5000 лв. за жена на Борисов.

На 7 май Иван Ангелов упрекна Илчовски в неистина, показа контракти за покупки на зърно под цените за Илчовски. Заяви, че не е подарявал кюлчета на Борисов, че не е плащал за дами. Разказа по какъв начин е получавал помощ от Борисов единствено по отношение на износа на продукция за Иран, когато в Турция камионите били спрени поради непризнаване на ветеринарен европейски документ.

Твърденията и на двамата бяха пред Комисията по проверката на ръководството за 10 години обратно, водена от Мая Манолова, пише standartnews.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР