Снимка PexelsПозиция за безопасността на ваксината си разпространи компанията AstraZeneca,

...
Снимка PexelsПозиция за безопасността на ваксината си разпространи компанията AstraZeneca,
Коментари Харесай

AstraZeneca с позиция за безопасността на продукта си: Ваксината ни не показва повишен риск от белодробна тромбемболия

Снимка Pexels

Позиция за сигурността на имунизацията си популяризира компанията AstraZeneca, съобщи NOVA. Ваксината против COVID-19 не демонстрира нараснал риск от белодробна тромбемболия. Това се споделя в. От компанията са анализирали резултатите на приложени 17 милиона дози по целия свят. Според тях случаите на такива реакции не са повече, в сравнение с при неимунизирани хора. Анализът на данните за сигурност на препарата продължава и от AstraZeneca се ангажират да осведомят обществото неотложно.

„ Анализ на нашите данни за сигурност, изработен въз основа на приложени над 17 млн. дози от имунизацията против COVID-19, не демонстрира  повишен риск от белодробна тромбемболия, дълбока венозна тромбоза или тромбоцитопения ”, пишат от компанията. 

„ Съобщеният брой случаи на подобен вид събития за имунизацията против COVID-19 на Оксфорд-AstraZeneca не е по-висок, в сравнение с броят, който би зародил по натурален метод в неимунизирано население ”, споделят още от AstraZeneca.  „ В клиничните изследвания няма трендове или случаи на белодробна тромбемболия. Внимателният обзор на всички налични данни за сигурност, в това число и на тези събития продължава ”, оповестяват от компанията.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР