Снимка: ПетелРазследват различни версии за убийството във врачанското село Манастирище,

...
Снимка: ПетелРазследват различни версии за убийството във врачанското село Манастирище,
Коментари Харесай

Разследват различни версии за убийството в Манастирище

Снимка: Петел

Разследват разнообразни версии за убийството във врачанското село Манастирище, което шокира хората там. Както е известно, локален гражданин, който е психологично невменяем, простреля на улицата инцидентно минаващ човек в колата му, съобщава  " Нова телевизия ".

Жертвата и брат му се прибирали от работа, когато 45-годишният мъж, диагностициран през 2007 година и лекуван неведнъж, излиза от вкъщи си и стреля 5 пъти по тях. После се барикадира в дома си и взима за пленник личната си майка.  Наложи се специфични сили на реда да се намесят, с цел да го задържат, без да пострада различен човек.

Живущите в село знаят, че този човек е нападателен и че против него са взимани ограничения. Той е лекуван няколко пъти, само че неведнъж е проявявал експанзия към хората. Опитал е да убие и дете преди години и единствено намесата на съседи избавя живота му.

„ От гняв, че ми избавиха детето, този човек полудя напълно. И ето, отмъсти си – умъртви човек ”, описа майката на нападнатото дете.
Съселяните на мъжа даже инициирали подписка за задържането му, която е изпратена до прокуратурата. Оттам обаче не подхванали никакви дейности, защото мъжът бил освидетелстван. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР