Снимка: ПетелОтборът на Черноморец (Балчик) създава много положения, но вкарва

...
Снимка: ПетелОтборът на Черноморец (Балчик) създава много положения, но вкарва
Коментари Харесай

Каменов: Балчик създава много положения, но вкарва малко голове

Снимка: „ Петел ”

Отборът на Черноморец (Балчик) основава доста положения, само че вкарва малко голове. Тази уязвимост и груповите неточности в отбрана са повода да бъдат изгубени пет точки в последните две гостувания в Тополи и Нови Пазар, сподели за „ Петел ” варненският треньор на балчиклии Бойко Каменов.

Както писахме, през вчерашния ден Черноморец приключи 1:1 с Ботев в Нови Пазар.

„ И в тази среща развоят беше същия, като в Тополи. Там изгуихме, откакто направихме две групови неточности в отбрана и без състояние за противника, получихме два гола. В Нови Пазар сбъркахме още в 10-ата минута и те поведоха. После имахме самодейността, мачът бе на една врата, само че пропуските ни в завършващата фаза не ни разрешиха да победим. ”, съобщи Каменов.

„ Не мога да кажа дали голът на Веселинов в края е бил вярно анулиран от съдията. Имаше човек върху гърба на Севдалин Стайков и момчетата ми споделиха, че не е имало засада, само че би трябвало да видя обстановката на видезаписа, с цел да разясня. Но това не е причина да изгубим две точки. Пак споделям, сътворяваме доста положения, а вкарваме една дребна част от тях. Дължи се и на неумение да бележим, и на липса на централизация и успокоение пред гола. Нямаме също огромен избор в офанзива, а против Ботев главният ни нападател Пешков не игра поради наказване. Но това са играчите до зимата, би трябвало да се оправим с тях и да отстраняваме слабостите в придвижване. ”, сподели още Каменов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР