Снимка: Петел, архивГърция обяви, че ще удължи мерките за борба

...
Снимка: Петел, архивГърция обяви, че ще удължи мерките за борба
Коментари Харесай

Гръцките здравни власти удължават мерките за борба с коронавируса още седмица

Снимка: Петел, списък

Гърция разгласи, че ще удължи ограниченията за битка с разпространяването на ковид най-малко до 18 януари. Това разкри ръководителят на Гражданска отбрана и заместник-министър Никос Хардалиас. Ограниченията, които трябваше да приключат на 11 януари, ще бъдат в действие до 6:00 ч. в понеделник, 18 януари 2021 година

Гръцките здравни управляващи оповестиха 445 нови случая на ковид за последния 24-часов интервал и 36 смъртни случая. От началото на пандемията при започване на 2020 година има 144 738 доказани инфекции и 5263 смъртни случая. В отделенията за интензивно лекуване има 353 пациенти на вентилатори, до момента в който 954 са напуснали реанимацията.

Въпреки релативно ниският брой инфекции, държавното управление се тормози от честотата на заразяванията и въздействието, което ще има отварянето на детските градини и началните учебни заведения. Броят на хората, нуждаещи се от интензивно лекуване към момента се смята за огромен, като се има поради, че страната е в 66-и ден на блокиране.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР