Снимка на Красимира Георгиева, обвинена, че е подпалила и удушила

...
Снимка на Красимира Георгиева, обвинена, че е подпалила и удушила
Коментари Харесай

Ето я Красимира, убийцата на зет си, снимана като „временно управляваща“ посолството ни в Тайланд

Снимка на Красимира Георгиева, упрекната, че е запалила и удушила зетя си Пейо Пеев в София, се открива на уеб страницата на Руската православна черква в Тайланд от 1 ноември 2008 година Та е показана като краткотрайно ръководеща посолството на България в Банкок. В информацията на уеб страницата написа:
„ Представители на православието в Тайланд участваха на банкет в чест на националния празник – Деня на националните будители на България.
По покана на краткотрайно ръководещия България в Кралство Тайланд госпожа Красимира Георгиева Трифонова (Mrs. Krasimira Georgieva Trifonova) и с благословението на представителя на Руската православна черква (Московска патриаршия) в Тайланд свещеник Олег (Черепанин) Председател на Комитета на основаването на Православната черква в Тайланд, клирик на църквата „ Св. Никола “ от планините Банкок, дякон Даниил Ванна и неговата брачна половинка и асистент на представителя на Руската православна черква доктор Владимир Бунтилов участваха банкет по случай националния празник – Деня на националните будители (просветителите) на България…
Д-р Владимир Бунтилов съобщи приветствие от името на свещеник Олег (Черепанин), като особено акцентира смисъла на Деня на националните будители наред с различен празник на България – Деня на Освобождението от османско робство (3 март). Според представителя на Руската православна черква тези празници са тясно свързани между тях. Вътрешното избавление, израстването в християнската религия, любовта към отечеството са факторите, довели българския народ до политическа самостоятелност. “
Трифонова почнала да подава сигнали против новодошлия в същата година дипломат Камен Величков, изпратена била инспекция от Външно и най-после посолството било закрито. Трифонова подала тъжба против Величков в Комисията за отбрана от дискриминация за полов тормоз, само че Комисия за защита на конкуренцията не намерила никакви доказателства, написа 24 часа.
Служители от посолство описват, че на Трифонова никак не й харесало да има шеф и по тази причина се опитвала да изгони Величков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР