Снимка на колоездач, който пътува по пътищата на България върху

...
Снимка на колоездач, който пътува по пътищата на България върху
Коментари Харесай

Този софийски колоездач си навлече гнева на стотици във Фейсбук

Снимка на колоездач, който пътува по пътищата на България върху покрива на лек автомобил, провокира същински възторг в обществената мрежа. Кадърът се появи във фейсбук групата „ Забелязано в София ” и стана мотив за стотици лайкове и гневни мнения. На фрагмента е запечатана движеща се кола. Върху тавана й има две колела, като едното от тях даже е с колоездач. „ Удобно се вози”, написа авторката на фотографията, която предизвика стотици интернет консуматори да изкажат мнение във връзка ексцентричния избор на велосипедиста. Повечето от тях са безапелационни, че решението му е извънредно неразумно и рисково.



„ Дали щото ги напича, или пък са тъпи по рождение, но някои просто се мислят за безсмъртни”, „ Тоя " пич от всякъде " при един случай и по внезапно прекъсване ще влезе в новините, че не са могли да го съберат от асфалта. Пълно е с малоумници!” и „ Малоумници колкото щеш! Не дай си боже се случи нещо, родата му ще ореве и влачи с години по съдилища, кой го е пребил/прегазил.... Наречете и това хейтърство!”, са единствено част от сериозните мнения, която съумя да събере фотографията.

Мнозина обаче считат, че фотографията не е достоверна и някой си е играл с фотошопа.

„ Ако фотографията не е ловък колаж – този, който я е направил, да я подаде в КАТ. От там ще наградят водача и донора подобаващо”, предлага един от фейсбук потребителите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР