Снимка на хапване в родна болница привлече огромно внимание в

...
Снимка на хапване в родна болница привлече огромно внимание в
Коментари Харесай

„Не искам да се оплаквам. Благодарен съм!“: Закуска „мечта“ в родна болница, народът изригна

Снимка на ядене в родна болница притегли голямо внимание в обществените мрежи. Причината? Храната, която доста жители не намират за приемлива. Случката е споделена от жител в една от групите на Велико Търново във Фейсбук. На фрагмента се виждат две филийки, които са намазани с масло, а по тях се виждат и тънки-тънки линии сладко, предава ГласНюз.
„ Конфитюр няма за две филии “, установи Павлин М. -мъжът, който споделя за обстановката. „ Не желая да се окайвам. Благодарен съм! “, добавя той.
За негативно време случката добива голямо внимание в мрежата. Реакциите са стотици, а мненията – десетки. Много жители са възмутени от рациона. Те не го намират за задоволителен, като изричат бурно възмущението си. Някои споделят своя опит с здравната храна, който не е еднопосочен. Някои са попаднали на богати порции, само че други на по-оскъдни.
Не липсват и жители, които се хвърлят да пазят „ филиите с конфитьор “. Вижте някои от мненията на великотърновци:
„ Това е, тъй като би трябвало да ти дадат една филийка. Ако е една, ще стигне и маслото и конфитюра “, къде съществено, къде с подигравка написа Момчи Б.
„ Не знам да се дръзвам ли да рева ли “, чуди се Михаела Д.
„ в България сме ей, би трябвало да се гордеем с това! “, иронично прибавя Маргарита М.
„ И за вечеря още 2 филии? “, чуди се Магдалена С.
„ И като прочета мнения, че и на толкоз би трябвало да сме признателни, ми става зле “, отбелязва Елизабет В.
„ Капризи в къщи – има всичко. Стойте си вкъщи “, написа Атанаска И.
„ Така ще е! Като не сте единни… “, счита Станислав Н.
„ Честно казано след няколко дни апетит преди и след интервенция тези филии бяха най-вкусното нещо! Изглежда трагично извадено от подтекста, само че в действителност такива пакетчета с масълце и конфитюр ги има и по хотелите. Сменете гледната точка “, написа Мария Д.
Вижте и цялата обява на Павлин М.:
„ #Стефан #Черкезов. По здравна каса – толкоз. Конфитюр няма за две филии… За жал, не са отговорни лекарите, а тъпата здравна система.Не желая да се окайвам. Благодарен съм! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР