Снимка на Белоградчишките скали стана истински хит в социалната мрежа

...
Снимка на Белоградчишките скали стана истински хит в социалната мрежа
Коментари Харесай

Чудо! Мъск се впечатли от Белоградчишките скали, видя фентъзи игра

Снимка на Белоградчишките скали стана същински шлагер в обществената мрежа Twitter, събирайки над 10 хиляди лайкове.

 Изображение
-->
Автор на изображението е фотографът Владислав Терзийски. На фотографията е уловена цялата хубост на крепостта „ Калето “ и това накара даже милиардерът Илон Мъск да я разяснява. Той оприличи живописния пейзаж с фентъзи видео игра Elden Ring.

" Сигурен съм, че това го имаше в Elden Ring “, написа притежателят на Twitter.



Играта е пусната тази година на пазара, а действието се развива в различен фентъзи свят. Играчът би трябвало да премине през редица тествания, с цел да се трансформира в идващия лорд на Елден. По пътя си главният персонаж минава през сенчести пейзажи на планини, скали и подземия, както и през замъци и крепости. Най-вероятно поради това българското естествено знамение припомня на Мъск за играта.

В режисирането на действието взе участие и писателят Джордж Р.Р. Мартин, най-известен със международните си бестселъри от поредицата епични фентъзи романи. Именно поради това под фотографията на Белоградчишките скали доста консуматори пишат, че носи чувство за атмосферата от сериала „ Игра на тронове “.

Белоградчишките скали безспорно са един от неповторимите естествени явления в България. Те получиха и международно самопризнание, като се подредиха на 77-мо място в състезанието от 2009 година, който трябваше да избере новите 7 естествени чудеса на света. В конкуренцията участваха 260 естествени обекта, написа economic.bg.

Крепостта „ Калето “ е една от най-добре непокътнатите в страната и е монумент на културата с национално значение. Носят се доста митове за фамозните скали, тъй че те в действителност може да се трансфорат във ентусиазъм за основаването на видео игра или сериал.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР