Снимка и видео: Отровното трио, фейсбукПротестиращи се събират за 37-и

...
Снимка и видео: Отровното трио, фейсбукПротестиращи се събират за 37-и
Коментари Харесай

37-и ден на антиправителствени протести в София

Снимка и видео: " Отровното трио ", фейсбук

Протестиращи се събират за 37-и следващ ден в Триъгълника на властта в София. Те упорстват за оставки на държавното управление и на основния прокурор.

В столицата остават блокирани кръстовищата на Орлов мост, площад " Независимост " и бул. " Дондуков " в региона на Триъгълника на властта сред Министерски съвет, Парламента и Президентството. Заради митингите в столицата и блокадата на основни кръстовища, бул. " Цар Освободител " е трансфорат в пешеходна зона, написа Novini.bg.

Спокойна е обстановката на митинга пред Министерския съвет към  20 часа. С ръкопляскания беше посрещната позицията на президента Румен Радев, че настояването за привикване на Велико Народно заседание е акт на нарушаване на Конституцията, а спор е вероятен след предварителни избори.

Очаква се митингът да продължи до късните часове. Полицейското наличие е засилено.

" Както обещахме неведнъж – ще извиваме ръцете на Борисов, нагледно казано, до момента в който ги счупим. Продължаваме да ескалираме, да затваряме от ден на ден и повече, до момента в който затворим цялата страна ", сподели юрист Николай Хаджигенов, един от така наречен Отровно трио.

Припомняме, че по-рано през днешния ден министър председателят Борисов се разгласи за свикването на Велико национално заседание, което да вкара редица основни промени в Конституцията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР