Снимка Фейсбук/Silvio BerlusconiСилвио Берлускони отново е приет в болница този

...
Снимка Фейсбук/Silvio BerlusconiСилвио Берлускони отново е приет в болница този
Коментари Харесай

От понеделник Берлускони отново лежи в болница

Снимка Фейсбук/Silvio Berlusconi

Силвио Берлускони още веднъж е признат в болница този понеделник. Това заяви юристът му, осведоми Агенция Франс Прес, представен от.

" Заради здравословни проблеми Берлускони е хоспитализиран от понеделник сутринта ", сподели юристът му пред съда в Милано.

84-годишният милиардер и медиен магнат, който господства в публичния живот на Италия от 80-те година на предишния век като предприемач и три пъти като министър председател, през последните години има здравословни проблеми.

През януари Берлускони бе приет в болница в Монако със сърдечни проблеми. Той претърпя сърдечна интервенция през 2016 г. Миналия септември той бе приет в болница за 11 дни с ковид.

Днес източник от партията му " Форца Италия " разяснява, че лекарите са извършили предварително планувани прегледи. Представителят добави, че положението на Берлускони не е мотив за паника.

Съдебното чуване е обвързвано с дългогодишно следствие на проведени от Берлускони празненства, на които е участвала малолетната мароканска танцьорка Карима Марук. Разследва се дали Берлускони е купил мълчанието на очевидци за празненствата.

Прокуратурата счита, че милиардерът е платил 10 милиона евро сред 2011 и 2015 година на разнообразни хора. 7 милиона евро са платени на Карима.

Дългогодишният италиански политик винаги заявява, че следствията са политически стимулирани.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР