Снимка: ezine.bgГрупа от сватбени фотографи разкриха червените флагове, които са

...
Снимка: ezine.bgГрупа от сватбени фотографи разкриха червените флагове, които са
Коментари Харесай

Сватбени фотографи разкриха ясните знаци, които показват, че двойката ще се раздели!

Снимка: ezine.bg

Група от сватбени фотографи разкриха " алените знамена ", които са забелязали по време на церемониите, които са снимали през годините. Според тях точно тези дейности на младоженците са били ясни знаци, че двойките ще се разделят.

Преди известно време от jenata.blitz.bg ви разказахме  няколко странни истории, които са се по време на сватби и също са разказани точно от фотографите. 

Ето го и описът, в който разказват ясните знаци, които демонстрират, че бракът на двойките няма да продължи дълго: 

1. Сюжетът с тортата
В взаимозависимост от това по какъв начин младоженците разрязват и си подават торта в устата, фотографите съумяват да стигнат до заключения дали ще останат дружно като двойка, или ще се разделят. 

" За мен най-големия знак идва точно с рязането на тортата. Някои хора я одобряват на смешка, само че други одобряват това деяние много съществено. Обикновено двойките, които си размазват торта по лицето, не остават дружно. Виждал съм и такива, които това ги вбесява. Младоженците, които си подават късчета в устата, а не ги мажат по лицата си, са тези, които съумяват да имат благополучен брак. Може би е въпрос на почитание ", сочи един от фотографите. 

2. Скандал в деня на сватбата
Сватбите са извънредно стресови за булката и младоженеца, по тази причина не е огромна необичайност да има кавги точно в този ден. 

" Имаше една двойка, която се надявахме да не забележим в никакъв случай повече, тъй като се караше през целия ден. После съвсем не се поглеждаха, беше извънредно. Трябваше да създадем усмивка на младоженеца с фотошоп, с цел да не си проличава какъв брой е трагичен на всички фотоси. Нямам концепция дали още са дружно, само че се обзалагам, че не са ", споделя различен от фотографите, съставили листата.  

Как двойките работят по време на сватбата си, по какъв начин се синхронизират и схващат, е много показателно какъв ще бъде бракът им. 

" Ако се държат с почитание през целия ден и съумяват с лекост да се оправят даже с проблемите по време на церемонията, прекомерно евентуално е да се оправят по този начин и вкъщи ", споделя сватбена фотографка. 

3. Комуникацията 
Както крещящите и превъзбудени двойки могат да бъдат сигнал за проблем, по този начин и тези, които мълчат. 

" Имаше един жених, който сподели може би 10 думи за цялата женитба Булката и майка й крещяха от самото начало. Младоженката искаше всичко да е съвършено. Дори когато ги снимах дружно, тя говореше, а той мълчеше. Тя се оплакваше, че не наподобява задоволително благополучен на фотосите, тъй като не се е усмихвал. Искаше да й понижа от цената на услугата си, тъй като не съм съумял да го накарам да се усмихне. Разведоха се след по-малко от година ", разкрива своята история различен фотограф.

4. Желанието да промениш колегата си
Фотографите нормално наблюдават работата си през целия ден и най-после разискват с младоженците фотосите, които са снимали. 

" Опитвам се да опозная и двамата младоженци преди сватбата им. Така мога да им направя мечтаните фотоси и да останат удовлетворени. Голям червен байрак е откровеното предпочитание на единия сътрудник да промени другия. Имах един клиент, който обичаше покер, бира, цигари, видео игри и да се мотае с приятелите си. Приготвих фотосесия тъкмо в подобен жанр, до момента в който жена му не пристигна и не сподели " Той повече няма да прави нищо от това ". След това имаше неловка тишина и им направих фотосесия с общото им йорки. И те не останаха дружно дълго ", добавя различен свидетел. 

5. Сватба навън
Един от фотографите твърди, че всичките му клиенти, които са се оженили на открито, са се развели! 

" Има опция да завали, да задъха мощен вятър или нещо друго, само че съвсем постоянно има някаква ненужна битка през този ден ", споделя той. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР