Снимка: Chernomorepfc.bgОтборът на Черно море стартира лятната си подготовка в

...
Снимка: Chernomorepfc.bgОтборът на Черно море стартира лятната си подготовка в
Коментари Харесай

Черно море се събира за първа тренировка

Снимка: Chernomorepfc.bg

Отборът на Черно море започва лятната си подготовка в сряда. “Моряците ” ще проведат първото си занятие на стадион “Младост ” от 17 часа, оповестява формалния уебсайт на клуба.

Варненци ще се готвят в морската столица до 22 юни, а на 23-и пътуват за Банско, където ще се организира главната част от подготовката. В зимния ни курорт Черно море ще изиграе 4 контроли. На 26 “моряците ” ще мерят сили с ЦСКА 1948, на 28 играят със Струмска популярност Радомир, а на 30-и срещат Арда Кърджали. На 3 юли варненци ще се изправят против Берое, а на 5 юли тимът се прибира във Варна.

До началото на сезон 2021/2022 година отборът, воден от Илиан Илиев ще мери сили с Виторул Констанца на 10-и, а на 14-и ще изиграе две контроли в един ден – със Созопол и Добруджа. Последната инспекция ще е на 17-и, като противникът на варненци ще бъде оповестен в допълнение.

Треньорът на “моряците ” ще внесе повече детайлности за селекцията и подготовката директно преди първото занятие на отбора на “Младост ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР