Тежка катастрофа в Пловдив с двама загинали и двама тежко

...
Тежка катастрофа в Пловдив с двама загинали и двама тежко
Коментари Харесай

Репортер на Нова: Несъобразена скорост от поне 100 км/ч вероятно е причината за тежката катастрофа с двама загинали

Тежка злополука в Пловдив с двама починали и двама тежко потърпевши е станала тази нощ. Има и потърпевш пожарникар.

Ретортерът на " Нова телевизия " на мястото Илиян Велков описа, че джипът е идвал от централната гара в града, качил се е на разграничителната мантинела и се блъснал в дърво. " Рядко можете да видите подобен удар. Дървото е изкоренено. Части от него са на 100 метра от мястото на случая. От самия удар колата се е разцепила на две. Предната част се е врязала в едно от дърветата, а задната е изхвърчала от пътното платно. На място е установена гибелта на 21-годишния лидер, както и на пътничката до него, която е била на 20 години. С заплаха за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, които са пътували на задната седалка. Спешна здравна помощ е оказан и на пожарникар, който е дойде на място да оказва помощ,но е ударен от дърво ", сподели Велков.

" Местопроизшествието е непокътнато и към този част, прави се оглед. Преди минути бе вдигнат автомобила, който беше разполовен, а придвижването и в двете направления на бул. " Руски " е затворено.

Служителят на реда е с разнообразни счупвания, прави му се скенер. Това, което разясняват импровизирано проверяващите, е, че скоростта е била извънредно мощна. С подобен удар да може да се изкорени дърво е над 100 километра в час.

На тази права през годините има десетки случаи, в които има тежко потърпевши и починали. Инцидентът е станал към 2,30 ч. през нощта. Истински шанс е, че не е имало пешеходци.

Малко по-късно се чака брифинг на прокуратурата и полицията, които да разкрият повече детайлности за точната причина за случая. Засега ни оповестяват, че е несъобразена скорост ", добави репортерът на " Нова ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР