Снимка: БулфотоВидеото е излъчено на 11.04.2022г.Досегашният директор на Сатиричен театър

...
Снимка: БулфотоВидеото е излъчено на 11.04.2022г.Досегашният директор на Сатиричен театър
Коментари Харесай

Отговор за Евроком: Калин Сърменов остава директор на Сатиричен театър Алеко Константинов

Снимка: Булфото

Видеото е излъчено на 11.04.2022г.

Досегашният шеф на Сатиричен спектакъл " Алеко Константинов " в София Калин Сърменов още веднъж е определен да оглави културната институция.
Резултати от извършения конкурс за длъжността „ шеф “ на Сатиричен спектакъл „ Алеко Константинов “ - Софи бяха оповестени през днешния ден след питане от Телевизия " Евроком ".
" Резултатите от състезанията за шефове на културни институти са оповестени тук, по реда на завършването на всяка една от процедурите: ", написаха от Министерството за Евроком. По-рано " Евроком " излъчи репортаж, в който оказва се, че Министерството на културата бави оповестяването на резултата от състезанието за шеф на Сатиричен спектакъл " Алеко Константинов ". Министерството на културата организира голям брой състезания за шеф на културни институции у нас. Един от тях е този за Сатиричен спектакъл " Алеко Константинов " в София. За поста се борят и актьорите Мариан Бачев и Валентин Гиясбейли. Последният обаче счита, че разпоредбите на състезанието не се съблюдават и макар че той се е провел преди дни, към момента не е ясно кой ще бъде шеф на Сатирата.

По думите на Гиясбейли наредбата, по която се избират шефове за културни институции би трябвало да бъде напълно изменена.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР