Снимка БулфотоТърговци обявиха дали са доволни от туристическия сезон в

...
Снимка БулфотоТърговци обявиха дали са доволни от туристическия сезон в
Коментари Харесай

Търговци по морето: Туристите са много бедни, не можем да си платим наемите

Снимка Булфото

Търговци оповестиха дали са удовлетворени от туристическия сезон в България.

100% са цялостни хотелите в най-големия курортен комплекс по Българското Черноморие Слънчев бряг. По 15 - 20 хиляди автомобила с туристи влизат дневно в курорта. Опашки се извиват пред павилионите за бързо хранене, плажните питейни заведения и заведенията за хранене са цялостни. Търговците обаче още веднъж са недоволни от сезона.

" Много е зле, особено за моя магазин. Аз съм доставил обувки особено за руските туристи, само че такива липсват, на тяхно място пристигнаха румънци, които нищо не купуват, доминират младежи, които пък изобщо не пазарят, те вървят единствено по заведенията, и то нощните.

Туристи има, само че доста небогати, по какъв начин ще си платим наемите. И ограниченията не се съблюдават от туристите “, това споделиха пред " Хоризонт “ търговците по Южното ни Черноморие.

Те са недоволни, че това лято идват небогати туристи, роми, които работят зад граница, украинци и поляци, които не пазарят.

" Няма изобщо западни туристи, а ромите вечер крадат от туристите “, обявиха още търговци и хотелиери.

А пък от своя страна хората са недоволни, че курортите са препълнени, шумно е и натоварващо, пише novinite.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР