Снимка: БулфотоРазлични са реакциите на политическите партии за новия проект

...
Снимка: БулфотоРазлични са реакциите на политическите партии за новия проект
Коментари Харесай

Различни реакции за новия политически проект на Василев и Петков

Снимка: Булфото

Различни са реакциите на политическите партии за новия план на някогашните служебни министри Асен Василев и Кирил Петков.

Лидерът на " ИТН " с реакция след изследването на " Тренд ". Във Facebook Слави Трифонов дефинира като неистина изказванието, че партията му е отговорна да няма държавно управление. Той добавя, че " ИТН " е била подготвена да направи държавно управление и да поеме цялата отговорност, само че не е получила поддръжката на " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

Според Слави Трифонов разнообразни социолози, политолози и хора с избрани ползи обикалят телевизионните студия и се пробват да втълпят нова теза в съзнанието на хората написа Българска национална телевизия.

" А тази теза се базира на неистина, която сега им е значимо настойчиво да популяризират.
Твърдението, че " ИТН " са отговорни за това да няма държавно управление, е неистина ", съобщи Слави Трифонов.

Трифонов добавя, че коалиция с ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи е невъзможна и в идващия парламент. Лидерът на " Има подобен наред " напомня,че партията му имала 65 депутати в предходния парламент, а останалите политически сили можели да създадат разнообразни обединения и да сформират държавно управление. Публикацията на Трифонов се появи малко откакто Кирил Петков и Асен Василев показаха политическия си план. Постът стартира и приключва с думи за разочарованието.

" И апропо ще ви споделя нещо за разочарованието. Преди да се разочароваш, би трябвало да се очароваш. Така че не е неприятно да внимаваш кой човек е обаятелен. После може да страдаш ", добави Слави Трифонов.

В " Денят стартира с Георги Любенов " някогашният вицепремиер и външен министър Екатерина Захариева разяснява, че ГЕРБ са подготвени за сформиране на ново държавно управление и новият политически план на Асен Василев и Кирил Петков не ги тормози.

" Това е демокрацията, дано да се явяват на избори да забележим какво ще кажат българските жители.Ние не се опасяваме от конкуренция.Гледам, че други политически празненство се тормозят. Очевидно е имало опити от тяхна страна за разединение на част от структурите им за покупка на партии, с цел да могат да се явят на избори. И Българска социалистическа партия и " Да, България " като виждам са обезпокоени ", добави Екатерина Захариева.

В предаването " Говори Сега " евродепутатът и заместник-председател на ДСБ Радан Кънев разяснява, че публичният интерес изисква взаимно явяване на изборите на " Демократична България " и новия план на Асен Василев и Кирил Петков.

" Това дава един неповторим уверен съм доста необичаен късмет в България да има изборна победа на реформаторските политически сили или в случай че желаете да използваме тяхната терминология - " Коалицията на почтените ", разяснява Радан Кънев.

От " Изправи се БГ! Ние идваме " приканват за обединяване на групировката с " Демократична България " и новия политически план на Кирил Петков и Асен Василев - " Продължаваме промяната ".

" Това е продължение на същият вид политика. Да се съберем тези, които имаме идентични визии за бъдещето и искащите да трансформират България ", съобщи Арман Бабикян.

" С появяването на групировката на Кирил и на Асен ще има едно устойчиво стабилно болшинство, което ще е способно да излъчи ръководство, да направи и болшинство на почетените, които да извършат смяната, която чакат българските жители ", сподели още Мая Манолова.

Кирил Петков и Асен Василев към момента не са водили публични диалози с " Изправи се БГ! Ние идваме! "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР