Снимка БулфотоПисателят и политически ПР Нидал Алгафари коментира информациите за

...
Снимка БулфотоПисателят и политически ПР Нидал Алгафари коментира информациите за
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: За ГЕРБ е еднакво опасно да управляват БСП и хората на Слави

Снимка Булфото

Писателят и политически ПР Нидал Алгафари разяснява информациите за платен избор и дейностите на служебния кабинет. „ За мен е необичайно да се разделят конституционните съдии по този метод. Има доста хора, които мъчно биха се справили с новите технологии. Има терзания, че има хора, които въобще не познават този прийом на гласоподаване “, сподели ПР Нидал Алгафари.

Да кажеш, че машинното гласоподаване би попречило възрастните хора да гласоподават е все едно да кажеш, че внуците не могат да работят с тъчскрийн. Това е нонсенс. Всеки човек би могъл да се приспособи. Това гласоподаване е по-лесно от машината “, сподели още Алгафари в " Денят онлайн " по Нова нюз.

Той коментира и тематиката за купения избор.

„ В света няма по какъв начин да излезе министър на вътрешните работи и да приказва по този метод, че имало едни хора, които си говорили и след това имало купени македонци. Това са кьорфшеци, които са доста грозни и ни злепоставят. Ако има доказателства, да ги арестуват “ разгласи Нидал Алгафари.

„ Един министър би трябвало да приказва с доказателства, които да дава на прокуратурата а не да слуша улицата. Утре може народът да реши да възпламени една или друга група от популацията “, означи Алгафари.

Имаше ли следена загуба на изборите в Благоевград?, попита водещата.

Алгафари се усъмни, че има сделка между ГЕРБ и Има Такъв Народ. „ По-скоро претендентът на ГЕРБ не е съумял. Не може да печелят постоянно. За ГЕРБ е еднообразно рисково да управляват БСП и хората на Слави ", съобщи политическият ПР, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР