снимка БулфотоКато обвиняем за двойното убийство на възрастни хора в

...
снимка БулфотоКато обвиняем за двойното убийство на възрастни хора в
Коментари Харесай

Внук уби баба си и дядо си за пари в Шумен

снимка Булфото

Като обвинен за двойното ликвидиране на възрастни хора в Шумен е притеглен внука на двойката. Пенсионерите са открити мъртви в понеделник във вилната зона на града. 21-годишният мъж е арестуван в дома си, съобщи Българска национална телевизия.

Мотивът за жестокото ликвидиране е пари, обясниха от прокуратурата и полицията пред Българска национална телевизия. След убийството на баба си и дядо си, той взел 700 лв. от вкъщи им, а след това от банкови карти изтеглил още 500 лева

След като те не му дали непринудено парите, той един по един ги завел на вилата, където с железен лост ги умъртвил. Оръжието на закононарушението захвърлил в междублоково пространство, само че след залавянето му посочил на проверяващите мястото, където оставил металната тръба с дължина 65 сантиметра.

За да стигне до килъра служителите на реда разпитали 20 души.

Младежът не е осъждан, само че има данни за пристрастяване към хазарт.

" На този стадий, в качеството на обвинен, не е дал пояснение, само че в оперативните беседи е признал доста обстоятелства, условия с осъществяване на закононарушението, в това число и методът, по който го е направил и по какъв начин са се отзовали двамата възрастни на мястото ", сподели окръжният прокурор Маргарита Георгиева.

Предстои прокуратурата да внесе искане за непрекъснато задържане под стража.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР