Снимка БулфотоЕнергийният министър в оставка Теменужка Петкова вкара в смут

...
Снимка БулфотоЕнергийният министър в оставка Теменужка Петкова вкара в смут
Коментари Харесай

Теменужка Петкова подлуди депутатите – обяви, че прекъсва отпуската си и идва в парламента

Снимка Булфото

Енергийният министър в оставка Теменужка Петкова вкара в ужас опозицията. Сутринта стана ясно, че тя ненадейно е излязла в отпуска и по тази причина няма да се състоят плануваните парламентарни разисквания за нуклеарната енергетика, п ише Флагман.бг.

Два часа и половина по-късно зам.-председателят на Народното събрание Нигяр Джафер разгласи, че Петкова е прекъснала отпуската си и има подготвеност след 12 ч. да взе участие разискванията.
От Българска социалистическа партия, които са основатели на дебата, обаче скочиха, че нямат подготвеност, защото доста от депутатите към този момент ги нямало.

Таско Ерменков изиска да остане в действие решението за отсрочване на разискванията. Георги Свиленски бе изключително ядосан. Според него министър Петкова се е подиграла с Народното събрание. Тя си играела с депутатите на „ влезте – излезте ”. Министърката не можела да взема решение да идва, когато си желае и депутатите да й стоят „ спокойно ”, с цел да я чакат.

Председателят на парламента Цвета Караянчева разгласи, че е право на Българска социалистическа партия да решат дали да развият тезата си в полемиката тази или другата седмица.
Не остана обаче напълно ясно през днешния ден ще има ли разисквания или не.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР