Докато провеждане среща с избирателите в селата Кошарево, Непразненци и

...
Докато провеждане среща с избирателите в селата Кошарево, Непразненци и
Коментари Харесай

Борис Цветков: Умишлен е палежът в кметството в Долна Секирна

Докато осъществяване среща с гласоподавателите в селата Кошарево, Непразненци и Ноевци с паника научихме за зародилия пожар в село Горна Секирна, община Брезник.
Благодаря за сигнала и за бързата реакция на екипа на пожарната, който незабавно ликвидира пожара и не позволи спомагателни вреди и рискове за хората.
В същото време показвам своята угриженост и паника по отношение на оповестена информация от Министерство на вътрешните работи, че пожарът евентуално е тенденциозен и е ориентиран против канцеларията на кметския наместник на село Горна Секирна от Българска социалистическа партия.
Ако тази информация се удостовери при следствието на пожара ще се окаже, че се връщат времената назадничавост, експанзия и похищения към политически съперници и представители на институциите.
Настоявам за незабавно и задълбочено следствие на пожара, неговите подбудители и причинители. Обръщам се към всички политически сили в област Перник да се разграничат от сходни дейности и да организираме политическата акция в границите на закона и на естествения политически спор, не позволяващ сходни престъпления.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР