Снимка: БулфотоДепутатите ще гласуват върнатите от президента за ново обсъждане

...
Снимка: БулфотоДепутатите ще гласуват върнатите от президента за ново обсъждане
Коментари Харесай

Депутатите ще гласуват президентското вето върху промените в Закона за съдебната власт

Снимка: Булфото

Депутатите ще гласоподават върнатите от президента за ново разискване промени в Закона за правосъдната власт, съгласно проектопрограмата за седмичните пленарни съвещания, написа Novini.bg.

В нея е първото четене на промени в Кодекса на комерсиалното мореплаване както и Законопроект за одобрение на Споразумението за принос сред Република България и Европейската капиталова банка във връзка с Паневропейския гаранционен фонд в отговор на COVID-19 и Споразумението за гаранция при първо поискване сред първичните гаранти и присъединяващите се след това гаранти и Европейска инвестиционна банка.

Депутатите ще прегледат също промени в Закона за оръжията, боеприпасите, взривните субстанции и пиротехническите произведения /първо четене/.

В проектопрограмата е одобрение на Споразумението за преустановяване на двустранните капиталови контракти сред държавите-членки на Европейския съюз.

Народно събрание се планува да разиска на първо четене законопроекти за промени в Закона за чужденците в Република България.

Предвиден е и петъчният постоянен парламентарен надзор.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР