ЦСКА 1948 победи с 2:0 като гост Славия в мач

...
ЦСКА 1948 победи с 2:0 като гост Славия в мач
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 си осигури плейоф за евроучастие след успех срещу Славия

ЦСКА 1948 победи с 2:0 като посетител Славия в мач от 36-ия кръг в Първа лига и се класира за бараж за присъединяване в Лигата на конференциите. " Червените " имат актив от 52 точки и ще се изправят против ЦСКА-София в съдбоносен дуел на 31 май, който ще дефинира последния евроучастник от българското състезание.   

Още в петата минута " алените " доближиха до значимо попадение. Реян Даскалов изведе с дълъг пас Педриньо зад отбраната и бразилецът се разписа във вратата, защитавана от Светослав Вуцов.

След 10 минути игра Исак Соле центрира за Роберто Райчев, само че ударът му с глава мина около вратата на гостите.

В 12-ата минута Педриньо изведе Евгений Сердюк, а нападателят направи двойно подаване с Неделко Пишчевич, след което трансферира Вуцов, само че топката се отби в напречната греда. Последва добавка на празна врата от Бирсент Карагарен. Голът беше анулиран поради засада на Сердюк при първичния пас на Педриньо към него.

В 25-ата минута на дуела Ертан Томбак центрира към Мартин Сораков, чийто шут беше блокиран от Теодор Иванов. Последва добавка от страна на Денислав Александров, само че той би неопределено.

Куентин Зеедорф насочи удар от далечна отдалеченост в 33-ата минута, само че не откри очертанията на вратата на " алените ", предава Българска телеграфна агенция. 

Пет минути реди края на първата част Бирсент Карагарен се възползва от съмнение в дейностите на Мартин Георгиев и насочи удар от напълно близка отдалеченост, само че кълбото мина около вратата на " белите ". 

В 63-ата минута Неделко Пишчевич изведе Никола Илиев и младежкият национал на България също се разписа във вратата на домакините с удар в близкия на вратаря Вуцов ъгъл.   

Славия приключва на десето място в Първа лига един доста неуверен сезон, който стартира извънредно едва под управлението на испанския треньор Хосе Мария Бакеро.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР