Снимка: БулфотоБСП напусна заседанието на парламента вчере след скандал и

...
Снимка: БулфотоБСП напусна заседанието на парламента вчере след скандал и
Коментари Харесай

Депутатът Мирчев: Караянчева да накаже и премиера, като свали доверие от кабинета му

Снимка: Булфото

Българска социалистическа партия напусна съвещанието на Народното събрание вчере след скандал и следващ ден на викания " Оставка ". Депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев бе осъден, тъй като от парламентарната естрада назова премиера Борисов " страхливец " и мишка ".

" Имаше напрежение и бях осъден. Наказанията са разнообразни, само че за мен това е без значение. Този парламент е привършен. Щом Цвета Караянчева не позволява обидни думи, тя е в роля, в която може да активизира своите депутати и да накаже премиера като смъкна доверие от неговия кабинет ", обясни Стоян Мирчев в предаването " Денят ON AIR ".

Той уточни, че за 10 години ръководство на ГЕРБ рейтингът на Народното събрание понижава стремително. И акцентира, че  за това време България е на дъното на всички позитивни ранглисти и в челото на всички негативни такива. 

Запитан за какво Българска социалистическа партия не съумява да влезе в ръководството към този момент толкоз години, Мирчев отговори, че социалистите са допускали неточности и би трябвало да изкупят своята виновност към българското общество, написа обстоятелства.бг.

" От 3,5 години приказваме за проблемите и се оказа, че сме уцелили вярната линия. Протестите са против тези безумия. В този митинг има хора от целия политически набор, които имат разнообразни претенции. Различни хора пробват да яхнат митинга, само че той няма изявени водачи ", разяснява още депутатът от Българска социалистическа партия.

За него не е толкоз значимо положението на Българска социалистическа партия и дали е подготвена да ръководи. Проблемът в България пък не бил в Конституцията. Според Мирчев проблемът не е в количеството пари, които ръководещите отпускат, а в тяхното потребление. Социалистът е на мнение, че се оферират неизпълними ограничения.

" Не знаем какви са тези мазнинки. Г-н Борисов раздава едни пари и ги назовава мазнинки. Това е характерен образец за тирания. Септември ще дойдат обществените и стопански митинги, които ще са доста по-мощни ", приключи събеседникът в студиото на Ганиела Ангелова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР