Снимка: БулфотоБългария бе приета за член на валутно-курсовия механизъм ERM

...
Снимка: БулфотоБългария бе приета за член на валутно-курсовия механизъм ERM
Коментари Харесай

Министър Кралев, ГЕРБ: Свидетели сме на опит за държавен преврат с рекламно лице злобният опозиционер Румен Радев

Снимка: Булфото

България бе призната за член на валутно-курсовия механизъм ERM II и банковия съюз като част от подготовката на страната да влезе в еврозоната. Заедно с България в двете структури бе призната и Хърватия. ERM II се приема като чакалня за присъединението към еврозоната. Това значи, че следва България до няколко години да одобри еврото, като това ще донесе основни изгоди за българската стопанска система, написа в профила си във Facebook министърът на младежта и спорта Красен Кралев, написа Novini.bg.

" България се причислява и към банковия съюз. Това значи, че огромните банки в страната ще се следят непосредствено от Централната Европейска банка, което ще подсигурява стабилността на банковата и финансовата система. Точно в този момент, когато България реализира един от най-значимите си триумфи по пътя към цялостната ни интеграция в Европейски Съюз, сме очевидци на следващия опит за държавен прелом с рекламно лице злобният опозиционер Румен Радев. Срам ме е от Румен Радев и от през днешния ден той не може и не би трябвало да бъде именуван държавен глава на Република България! Подстрекавани от него, поддръжниците на тези, които на два пъти банкрутираха българската страна и сринаха финансовата и система, нападнаха и изпочупиха рейс с мирни български жители, които са в София, с цел да поддържат законното държавно управление на България! Счупени стъкла, изкъртени чистачки, опит да влязат принудително в рейс с хора...ранени служители на реда ", декларира Кралев.

" Срещу нас няма политически партии! Срещу нас са тръгнали платените кохорти на олигархичния капитал, конфигуриран от Българска комунистическа партия преди 30 години. В последното си послание президентът, повтаряйки познати опорки, за първи път с думи и държание потвърди, че не просто е срещу държавното управление и Народното събрание, а самият той желае да е държавното управление и Народното събрание! Говорейки от името на всички като приключен политически демагог, той в действителност се пробва да ангажира всички със личните си политически ползи и цели! И казвайки, че българският народ не е доверчив, Радев разчита точно на наивността на хората, които да повярват на думите му, слепи за действията му. На Радев постоянно му е било елементарно да каже нещо и по-късно да чака някой различен да го направи! Той се държи не като президент, а като прохождащ политически коментатор с болна упоритост за власт, показва спортният министър.

" С последните си изказвания, Радев потвърди, че е конфигуриран на президентския пост точно от алените олигарси, които като не могат посредством избори, пробват посредством бунт да смъкват законно определеното държавно управление на Бойко Борисов. Няма да отстъпим нито крачка обратно, няма да допуснем българските жители да станат жертви на този плосък сценарий! Няма да се поддадем на провокации! Защото прекомерно доста обичаме страната си, с цел да допуснем да бъде газена още веднъж от червен ботуш! Защото няма да позволим на никого да погази Конституцията! Няма да допуснем всякакви бабикяни с барабани, площадни барбарони, плажни фараони, олигарси и техните подставени политически кречетала да сложат ръка върху България! Благодаря от сърце на всички, които поддържаха държавното управление през вчерашния ден! Битката в този момент стартира! ", написа още Красен Кралев. 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР