Снимка БулфотоАндон Дончев от партията на Веселин Марешки мистериозно хвърли

...
Снимка БулфотоАндон Дончев от партията на Веселин Марешки мистериозно хвърли
Коментари Харесай

Изненадваща рокада във ”Воля”, прекратиха пълномощията на депутата Андон Дончев

Снимка Булфото

Андон Дончев от партията на Веселин Марешки мистериозно хвърли оставка като народен представител. Парламентът я утвърди с 82 гласа „ за “, 4 „ срещу “ и 3 „ въздържал се “.

Дончев бе ръководител на Комисията по политиките за българите в чужбина, написа actualno.com .

Павел Шопов от „ Атака “ в процедура по негативен избор изясни, че е дал своя вот „ срещу “, тъй като Народното събрание губело човек, който бил наясно с всичко, което става в държавата; който постоянно желал да се изкаже, само че не го правел. Дончев бил с доста високо възприятие за дълг. Сега Народното събрание ставал по-малко парламент.

Шопов посочи, че не знаел каква е повода за оставката на депутата - какви са вътрешните му подбуди и споровете във " Воля ". Но знаел, че в случай че искаш да се бориш за позициите си, не би трябвало да дезертираш.

Според формалното волеизявление на Андон Дончев той подава оставка " по съображения от персонален темперамент ", както изчете ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Дончев бе народен представител от Варненския изборен регион и следва да бъде заместен от идващ човек от листата от парламентарните избори през 2017 година

Днес той не участва в пленарна зала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР