Снимка: Булфото Съдът постанови мярка домашен арест за обвиняемия в

...
Снимка: Булфото Съдът постанови мярка домашен арест за обвиняемия в
Коментари Харесай

ДЕЛОТО ЗА АМ ХЕМУС: Съдът остави под домашен арест Борислав Колев

Снимка: Булфото Съдът постанови мярка домакински арест за обвинения в " пране на пари ", които са били предопределени за Автомагистрала " Хемус " Борислав Колев. Мярката може да се апелира в тридневен период Според юриста на Борислав Колев парите, които клиентът му е теглил може и да не са били предопределени за градежа на 5 ЛОТ от Автомагистрала Хемус, тъй като компаниите, от които са теглени, са взели участие в градеж и ремонт и на други републикански пътища. Защитата изиска по-лека мярка, а като причина уточни " промени в дисциплината и образованието на децата на Борислав Колев, за които е потвърдено, че са почнали след ареста на татко им ".

Прокуратурата, съобщи, че " най-вероятно в схемата вземат участие повече от 2-3 лица ", само че това не значи, че Борислав Колев не е направил закононарушение. " Категорично декларирам, че аз съм единственият, който желае да излезе всичко нескрито. Аз съм тук, с цел да оказа помощ. Не да преча на делото. В медиите излязоха имената на двама души от основно значение, едвам два часа, откакто дадох показанията си ", сподели Борислав Колев.

Той добави, че в случай че почувства " сигурност и протекция " ще спомага " оптимално ". Съдът счете, че има задоволително доказателства, които да демонстрират, че Колев е обвързван с най-малко едно от сдруженията, взели участие в незаконната скица. Съдията на делото съобщи, че има и задоволително обстоятелства, които потвърждават, че е осъществявано " заплащане на ръка за тротелни действия ". Разследването продължава.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР