Снимка БулфотоЕвропа, която отстоява своите основополагащи ценности за демокрация и

...
Снимка БулфотоЕвропа, която отстоява своите основополагащи ценности за демокрация и
Коментари Харесай

Мария Габриел: Важно да кажем ясно не на национализма и да на Европа

Снимка Булфото

" Европа, която отстоява своите основополагащи полезности за народна власт и отбрана на жителите и Европа, която държи високо в европейския дневен ред днешните провокации по отношение на миграцията, защитата и цифровизацията – това за мен са основните послания от днешната тирада на ръководителя на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер ", разяснява българският комисар по цифровата стопанска система и общество незабавно след обичайна годишна тирада за положението на Съюза на ръководителя Юнкер пред евродепутатите в пленарната зала, оповестиха от Европейска комисия, написа Блиц.

Мария Габриел съобщи още, че през днешния ден е значимо да кажем ясно " не " на национализма и " да " на Европа, която се вслушва в своите жители. Според нея е от изключително значение в настоящия подтекст на комплицирани геополитически процеси да се резервира идеята Обединена Европа, която е измежду най-благородните дела в този свят. По отношение на посланията на ръководителя Юнкер, свързани с ресора цифрова стопанска система и общество, българският еврокомисар означи значимостта на развиването на изкуствения разсъдък, по-добрата съгласуваност със Западните Балкани, битката с терористичното наличие онлайн.

„ Европейският съюз има капацитет да бъде измежду водачите в региона на изкуствения разсъдък, като не губим от взор етичните правила – работим интензивно през последните месеци в тази посока. Що се отнася до Западните Балкани, към този момент прилагаме Цифрова стратегия за района посредством дейностите за понижаване на роуминга, възстановяване на свързаността, поддръжка за цифровите умения на хората и за цифровизацията на предприятията. Не на последно място е работата ни в битката с терористичното наличие в интернет и през днешния ден предложихме нови ограничения, посредством които да реализираме премахването му в границите на един час от публикуването. Само една мощна и единна Европа, която е на висотата на упованията на нейните жители, ще ни разреши да реализираме мечтаните високи резултати “, акцентира в коментара си комисар Мария Габриел.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР