Снимка Булфото, архивТрагичен инцидент в Димитровград отне живота на млад

...
Снимка Булфото, архивТрагичен инцидент в Димитровград отне живота на млад
Коментари Харесай

30-годишен пресече жп релсите и се оказа под влак в Димитровград

Снимка Булфото, списък

Трагичен случай в Димитровград лиши живота на млад мъж. 30-годишен мъж, пресичащ жп линията преди гарата в Димитровград, е бил ударен от трен. Това оповестиха от ОДМВР - Хасково, представени от Агенция На 24 в 18.35 часа на незабавния телефон в ръководството в града е получено известие за случая. На място незабавно са изпратени полицейски чиновници и медици от ЦСМП, които са установили гибелта.

Оперативната група е открила, че умрелият е ударен от трен, движещ се по линията Пловдив – Димитровград на 231 км. 59-годишният ватман е подал звукова сигнализация, само че мотрисата е закачила и изпратила в канавката пресичащия мъж. В разследване на удара на потърпевшия са породени несъвместими с живота контузии, от които е настъпила гибелта му.

По време на огледа не е била открита самоличността му. Тялото е превозено за аутопсия, където по-късно е било разпознато от брата на починалия. За настъпилото пътнотранспортно произшествие е формирано досъдебно произвеждане, което е под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково.В хода на следствието до сегашния миг е осъществен оглед на местопроизшествието, предстоят разпити на очевидци и назначението на експертизи. Разследването по случая продължава.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР