Снимка Булфото, архивСофийска районна прокуратура внесе обвинителен акт за изнасилване

...
Снимка Булфото, архивСофийска районна прокуратура внесе обвинителен акт за изнасилване
Коментари Харесай

Данаил извърши безумно зверство в Люлин! Изнасилил е собствената си бременна сестра

Снимка Булфото, списък

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт за обезчестяване на бременна жена – сестра на причинителя. Свидетелката Л. и обвиненият Данаил А. били брат и сестра. Л. живеела дружно със св. Н. – на фамилни начала в гр. Червен бряг, като към месец януари 2017 година, била бременна в четвъртия месец. 

На 24.01.2017 година, тя пристигнала в София и отседнала в жилището майка си – в ж.к. „ Люлин “, където живеел и обиняемият А. На 26.01.2017 година към обяд Л. останала сама в жилището дружно с брат си. Около 11.30 часа обвиненият почнал да прави по отношение на сестра си дейности, целящи угаждане на неговото полово предпочитание. Л. се разплакала, само че все пак обвиненият съблякъл принудително облеклата й, след което я сложил на леглото и я прихванал мощно с ръце, ограничавайки по този метод съпротивата й. Използвайки описаната мощ, А. се съвкупил с Л., след което я заплашил, че „ в случай че каже на някой, няма да й се размине “. Едва на 02.02.2017 година,  потърпевшата споделила на очевидеца Н. за случилото, защото изпитвала боязън от брат си.

На 27.08.2017 година, Л. още веднъж се намирала в описания нагоре апартамент. Около обяд излязла на разходка дружно с бебето си. Прибирайки се, наоколо до блока срещнала обв. Данаил А. Той взел количката с бебето и тръгнал в посока на намиращо се наоколо учебно заведение. Спрял зад учебното заведение и нанесъл няколко удара с юмруци в региона на тялото на сестра си, като й разпоредил „ да мълчи и да върви след него “, след което се прибрал в жилището, в който живеел дружно с бебето и с потърпевшата Л., която вървяла зад него. А. оставил бебето на леглото и съблякъл облеклата си, след което декларирал на Л., че „ ще убие и нея и детето “ в случай че не извърши неговите нареждания. Непосредствено по-късно той хванал Л. за косата, повалил я на земята и се съвкупил с нея.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура. Разследването е завършено, като на 28.02.2018 година е импортиран обвинителен акт против А. за осъществено от него закононарушение по член 152, алинея 1, т. 2, вр. член 26, алинея 1 Наказателен кодекс (изнасилване в изискванията на продължавано престъпление). Предвид високата социална заплаха на действието и дееца, на А. е избрана мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Софийски областен съд.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР