Снимка: Булфото, архивНай-добрият български тенисист Григор Димитров проговори за контузията,

...
Снимка: Булфото, архивНай-добрият български тенисист Григор Димитров проговори за контузията,
Коментари Харесай

Гришо: Преди мача не можех да си сложа чорапите

Снимка: Булфото, списък

Най-добрият български тенисист Григор Димитров проговори за травмата, която му попречи да даде всичко от себе си в четвъртфинала на Аустрелиън Оупън против руснака Аслан Карацев.

„ Няма смисъл да укривам каквото и да било. Проблемът се появи през вчерашния ден при нормално придвижване. След това се повтори при започване на мача, продължи да се развива и стана непрекъсната. Това беше неговият ден. Нека продължим напред. Това е спортът “, стартира разочарованият Григор.

„ Преди мача не можех да си сложа чорапите, тъй че знаех, че ще е тежко. Опитах, тъй като това е Голям шлем, адреналин, бях в доста добра форма преди този момент. Рядко съм бил в толкоз добра форма в шампионат от Шлема. Отново, това е спортът. Уважение към индивида (Карацев), бореше се от самото начало, правеше това, което трябваше. Да имаш проблем в гърба…всичко е ориентирано към тази част на тялото. Сервис, бекхенд, форхенд. Нещо като ток минава през теб при всяко придвижване, всяка реакция. Но апелирам ви да отдадете заслуженото на него за успеха. Защо да не продължи още по-напред? “, сподели Димитров.

Григор бе запитан и за какво не е взел решение да се откаже предвид на невъзможността му да бъде конкурентен. „ Не обичам да се отхвърлям. Аз съм играч. Когато си на корта, от време на време не мислиш ясно. В края на третия сет просто не можех да се откажа. Аз съм подобен. Отдавна не се бях поставял в такава позиция в шампионат от Големия шлем. Ще извлека позитивното от обстановката. Ясно е, че съм отчаян, само че мога само да приема позитивното, да си умря няколко дни и да се върна на корта “, приключи българинът, представен от Dsport.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР