Снимка Булфото, архивДепутатът от Демократична България Мартин Димитров каза за

...
Снимка Булфото, архивДепутатът от Демократична България Мартин Димитров каза за
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Румъния застига Португалия, България изостава драматично

Снимка Булфото, списък

Депутатът от " Демократична България " Мартин Димитров сподели за " Денят ON AIR ": " Не е добре да се изпреварват събитията. Нека да забележим какво ще стане с първия мандат, въпреки че то е ясно. Интересен и значим е вторият мандат. В политиката има логичност и тя е, че тези, които са спечелили изборите, от тях се чака да предложат кабинет. Научил съм се търпеливо да изчаквам, тъй като изпреварващите мнения не са точни.

По думите му е лицемерно, че не се споделя истината на хората, тъй като България е последна по приходи в Европейски Съюз, само че в случай, че Чехия задмина Испания по Брутният вътрешен продукт.

" Румъния застига Португалия, а България изостава трагично от Румъния за тези години участие. Някакви хора споделят какъв брой страхотни са ГЕРБ и какъв брой добре са управлявали 3 мандата. Не, не е правилно. Заради това идва и настроението към партиите на статуквото ", акцентира националният представител пред.

Мартин Димитров добави, че не му харесва самодоволството на финансовия министър Кирил Ананиев.

" Той изясни, че всичко му е наред. И бюджетът, и фискалният запас бил добре. Но проблемите са доста съществени. От 2012 година не е имало недостиг в първото тримесечие. Той сподели, че това не е по този начин, само че тук си играе с данните. Около 10 години не е имало недостиг в първото тримесечие. Второ - стана ясно, че са харчили от специфичните фондове, които са във фискалния запас ", разяснява депутатът от " Демократична България ".

Той напомни, че тези пари са със специфичен статут и касаят специфични системи.

" Не ми харесва едно държавно управление, което си отива, да се държи безконтролно, тъй като това е нашата страна. Това са нашите жители. Добър вид е да има работещо държавно управление ", безапелационен бе Мартин Димитров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР