Снимка BBALL.BGБлаготворителният баскетболен мач Всички заедно за Сами събра средства

...
Снимка BBALL.BGБлаготворителният баскетболен мач Всички заедно за Сами събра средства
Коментари Харесай

Вярвайте в чудесата! Пълна зала за Сами и много надежди за лечението му

Снимка BBALL.BG

Благотворителният баскетболен мач " Всички дружно за Сами " събра средства за лекуването на 18-годишния роден гений Самуил Владимиров, който сполучливо беше опериран от израстък в мозъка в клиника в Германия. В момента Сами се намира в Хановер и положението му е устойчиво.

Двубоят " Всички дружно за Сами " се провежда взаимно от някогашните клубове на младежите - Шампион 2006 и Левски, а против него се изправиха смесени тимове от баскетболисти, родители и треньори, предава BBALL.BG, представен от Блиц.

В зала " Триадица " бяха ситуирани кутии за дарения, с които да се подкрепи възобновяване на Сами. Заради благотворителното събитие мъжкият тим на Левски Лукойл анулира тренировката си, с цел да поддържа идеята.

" Огромни благодарности на вас и на останалите медии, които направиха по този начин, че този проблем да залее цяла България. Само в границите на пет дни чудото съумя да се случи. Имаме положителни вести, една безпределно сполучлива интервенция ", сподели пред bTV треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов.

" Триадица " се изпълни, а в програмата, обвързвана с мача, се включиха и отбор " Български огън ", както и състезателки от клуба по художествена гимнастика " Ритмика ". Водещи бяха Божидар Русев и Андрей Ралчев. Момчетата на двата тима се стараеха да покажат най-хубавото, което могат. На почивката на срещата се организира и мини конкурс по забивки.

" Искам да изкажа своята голяма признателност на Еди Вълчев, Яна Хаджиянкова, с цел да се оправя с това, което ми се случва, Елизабет Колева, Елена Бачева, Иван Ценов, Румен Рамунски, на Софийската съдийска гилдия и на всички други сътрудници от клубовете в София и страната, на всички жители и компании, които поддържаха нашата идея, с помощта на всички ви събрахме 5800 лв.. е голям, за една седмица съумя " Успешно излекуване, Сами ", сподели един от уредниците и основен треньор в школата на Шампион 2006 - Лъчезар Коцев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР