Снимка: АрхивСпоред написаното от военното обвинение драматичната случка се разиграла

...
Снимка: АрхивСпоред написаното от военното обвинение драматичната случка се разиграла
Коментари Харесай

Грозни сцени! Военен скочи на катаджия заради синчето си!

 Снимка: Архив
Според написаното от военното обвиняване трагичната преживелица се разиграла през август м.г. Тогава полицаят не бил на работа и се движел пешком по пловдивски тротоар, когато видял против него да идва скутер, ръководен от млад мъж. Служителят на реда мислел да пропусне скутера, само че той внезапно спрял пред него и едвам не го блъснал. Катаджията направил забележка на младежа, че не било разрешено да се движи с мотоциклет по тротоара, само че последния му споделил да си гледа работата.

По-възрастният мъж отвърнал, че бил служител на реда и тъкмо това му била работата, като се легитимирал със служебна карта. Имал желание единствено да направи забележка на младия лидер, само че той се държал нападателно. Затова катаджията звъннал и изискал на място да пристигна екип, който да откри самоличността на нарушителя и да вземе съответните ограничения по отношение на него. След малко на място дошъл екип униформени, които написали акт на младежа.

На 5 септември м.г. бащата на младежа дошъл в постройката на КАТ със сина си, с цел да търси сметка за формирания акт. Той непосредствено изискал да беседва с началника, само че той го препратил към контрольор, който да ревизира случая. Пред него разказал, че служителят на реда от тротоара се изживявал като шериф и в извънработно време спирал безпричинно хората и им съставял актове.

Замесеният в случката чиновник бил наоколо и бил извикан, с цел да се изяснят събитията. Отново припомнил на младежа, че не е редно да кара моторен скутер на тротоара. Тогава бащата се намесил и почнал да крещи, че униформеният се изживявал като шериф, че извън щял да го довърши. Приканил го с думите " Ела извън, с цел да те довърша ". Това повторил няколко пъти.

Няколко дни по-късно военният и синът му още веднъж бил свикан в постройката на КАТ, с цел да даде пояснения по случая. В стаята влезнал и служителят на Пътна полиция, който разговарял с момчето на тротоара.

В този миг изражението на военният радикално се трансформирало. Лицето му внезапно пребледняло, той станал от стола, показал служителя на реда и почнал да крещи на разпитващия " Ето го този, който писа акт на сина ми. Като Вие не можете да се справите с него, аз ще се оправя и ще го довърша. Този повече нито ще работи, нито ще живее. Аз ще го довърша ". Заявил също, че знае къде живее другият и споделил, че ще го причака в тъмното.

Служителят разказал пред проверяващите, че изпитвал боязън за живота и здравето си и за тези на своето семейство, защото заканите били отправени от военнослужещ. Предстои Военно-окръжната прокуратура да реши дали да повдигне обвиняване на военния.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР