Снетът изчезна от Пампорово. За по-малко от 24 часа снежната

...
Снетът изчезна от Пампорово. За по-малко от 24 часа снежната
Коментари Харесай

Има ли сняг в Пампорово?

Снетът изчезна от Пампорово. За по-малко от 24 часа снежната завивка в курорта се разтопи.

Все още има сняг на връх Снежанка. Около плац Студенец към този момент е кално, а притежателите на заведения правят поправки в очакване на първите туристи - студентите за празника им на 8 декември и първите скиори за откриването на сезона в средата на идващия месец, написа "Трафик ".

Снегът, който заваля в петък, сътвори безпорядък на връх Снежанка в събота. Извън пътя за върха останаха 15 автомобила. Едни с летни гуми, другите – несъответствуващи за изискванията в планината и дълбокия сняг на тесния път до върха. Най-много сняг падна в региона на Снежанка – цели 20 сантиметра и в региона на язовир Доспат.

Натрупалата снежна завивка се оказа предизвикателство за хората, които трябваше да стигнат до работните си места в съботния ден.

Пътищата не бих споделил, че са опесъчени добре, само че за снега, който падна, не мисля, че е кой знае какъв проблем, сподели Христо Арнаудов, който работи в курорта. Засега стигам на работа до кулата, само че като падне повече сняг, единствено с лифта. Миналата година имаше до оградата – два метра сняг, описа и пазачът на оборудването Стоян Шейтанов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР