Йоаким Карсела, офанзивният футболист на Етър, може да се задържи

...
Йоаким Карсела, офанзивният футболист на Етър, може да се задържи
Коментари Харесай

Пловдивските Локо и Ботев искат белгиец от Етър

Йоаким Карсела, офанзивният футболист на " Етър ", може да се задържи в родния хайлайф и след изпадането на " болярите ". Белгиецът хвана окото на носителя на Купата на България " Ботев " (Пд), само че градският противник " Локомотив " също следи изявите на 24-годишния състезател. Конкуренцията вършат и тимове от чужбина, измежду които такива от Словакия и Унгария. Бъдещето му ще се взема решение през лятото, когато Карсела става свободен сътрудник, откакто " виолетовите " към този момент и математически нямат късмет да се спасят.
 Светльо Петров: Ще опитаме да изглеждаме по този метод против всички тимове
Светльо Петров: Ще опитаме да изглеждаме по този метод против всички тимове

Ето детайлности

Белгиецът дебаркира на " Ивайло " през зимата с впечатляваща визитка. Юноша е на " Стандарт " (Лиеж), само че през 2016 година е притеглен в " Андерлехт ", където играе за U17 и U19. После е част от юношите на " Брюж " U19 преди да се завърне в първия тим на " Стандарт " през 2020-2021 година Има три мача в групите на Лига Европа с белгийците.

В родния футбол той към този момент заби 3 попадения, последното от които против " Пирин " в петък. Дни по-рано той вкара и на " Локомотив " (София), а напролет още един път бе прецизен в Благоевград. Карсела може да бъде употребен на няколко позиции - вътрешен халф, зад нападателя и на върха на офанзивата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР