Снахата на Сашка Васева е приела присърце здравословния проблем на

...
Снахата на Сашка Васева е приела присърце здравословния проблем на
Коментари Харесай

Снахата на Сашка Васева се моли за нея

Снахата на Сашка Васева е приела драговолно здравословния проблем на проекто-свекърва си. Красивата Йоанна Тошева, която има 2-годишна сериозна връзка със сина на фолк звездата, всеки ден се моли Сашка да оздравее, разкриват осведомени.

Тези дни дупнишката Мадона е претърпяла първата интервенция за премахване на тумора в мозъка, отговорен за нарушеното й зрение. Операцията е животоспасяваща и след време ще се наложи повторна за цялостното премахване на рака.

Процедурите се правят в Германия, като са нужни доста средства, които фамилията не може да си разреши. Бе открита благотворителна сметка, само че събраната сума е извънредно незадоволителна.
свързани новини18150на 01.11.2021
Синът на Сашка, 21-годишният Христо-Никола Бакърджиев, също оказва помощ финансово с каквото може. Момчето е фотомодел и манекен от към 2 години, само че около усложненото здравословно положение на майка си е почнал и втора работа.

Неговата другарка и кандидат-снаха на Сашка е първа година студентка в УНСС, като сама заплаща разноските си и се старае по никакъв метод да не натоварва гаджето си. Васева има и щерка на 13 години. Малката Христина-Елена се изявява като модел на облекла, само че не изключително сполучливо досега, написа " Шоу.бг ".

" Част от тумора е отстранена. В момента е нормализирана и се възвръща добpe. Много ми се желае да знам по кое време следва втората интервенция, само че все още нямам информация. Всичко зависи от проучванията и индикаторите, когато са задоволително положителни и тя е постоянна, ще бъде оперирана още веднъж. Надявам се това да е най-скоро ", безапелационен е мъжът на Сашка – Христо.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР