Смятаме, че трябва да се направят усилия да се състави

...
Смятаме, че трябва да се направят усилия да се състави
Коментари Харесай

Какво слага ДБ на масата

Смятаме, че би трябвало да се създадат старания да се сформира държавно управление в този парламент. Хората не желаят да вървят на избори и би трябвало да се загърби егото на няколко индивида. Самият Кирил Петков няколко пъти сподели, че в случай че е въпрос да се сформира държавно управление без него отпред, той е подготвен.

Това сподели ген. Атанас Атанасов от „ Демократична България “ в ефира на Нова телевизия.

По думите му от Има Такъв Народ са създали всичко належащо, с цел да смъкват държавното управление и някои от тях въобще не би трябвало да приказват обществено. 

„ Днес сме свикали съвещание на управлението на партията и ще обсъдим всичко въпроси по тематиката “, сподели Атанасов. Според него е вярно е да се даде право на мандатоносители и да се опитат да сформират държавно управление.

„ Нека от Политическа партия кажат кого биха предложили за министър председател. И Асен Василев става. Има хора в Политическа партия, които стават за този пост. Никола Минчев беше един добър ръководител на Народното събрание. Той е доста търпелив “, сподели той.

„ От Демократична България доста пъти се казвали, че ГЕРБ и Движение за права и свободи би трябвало да седят в съпротива. Този недодялан човек Еди Рама, който се изрече непоносимо за България, се оказа, че е доста добър другар на Бойко Борисов. Имам възприятието, че са нрав едни и същи тези хора. Аз знам фантазията на Борисов. Той желае да бъде Ахмед Доган от Банкя.  Не се ли дистанцира и да освободи партията си, тя няма да бъде. В нашата партия аз съм третият ръководител, а предните двама не се месят в делата ни ", сподели още той.

Попитан какво желае президента Румен Радев и за какво по този начин остро атакува държавното управление, депутатът от Демократична България сподели, че съгласно него „ желае да дърпа конците зад кулисите “. „ Президентът е най-добре да се отдръпна от полето на изпълнителната власт. Недопустимо е президентът да оронва престижа й “, сподели той. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР