Смята се, че човек до голяма степен може да бъде

...
Смята се, че човек до голяма степен може да бъде
Коментари Харесай

Любимото предястие издава характера!

Смята се, че човек значително може да бъде избран какъв темперамент е единствено съгласно метода му на хранене. Предястията, които поднасяте на празненството си, са превъзходен метод да разкриете същността на някого. Вгледайте се в приятелите си и ще разберете, че сме прави.

Гъби с масло: Вие не сте на празненството единствено с цел да погълнете оптимално доста храна. Изисканият усет ви отива и сигурно се стремите да водите живота си по този метод. Претенциозни сте и желаете всичко да става по вашия метод. Смятате, че не всички присъстващи са на вашето равнище и класа.

Хапки сирене: Класически купонджия, който просто се нуждае от каквото и да е мезе за напитката си. Весел и ухилен човек сте и неналичието на изискана храна не може да намали градуса на настроението ви.

 Любимото предястие издава характера!

Пролетни рулца: На първо място евентуално сте извънредно гладни и бихте предпочел да сте в същински ресторант, а не затворен в тестен апартамент с голяма шумна навалица към себе си. Не можем да ви виним за това, че не помръдвате от масата с ордьоврите, само че те в действителност могат да ви заситят и има възможност, когато приключите с тях и към този момент не сте толкоз гладен, да осъзнаете, че в действителност празненството не е по никакъв начин неприятно.

Спаначен дип: Със сигурност сте необикновена персона, която притегля погледите и съумява да възбуди интереса на събеседниците си. Продължавайте в същия дух. Малко са хората, които имат смелостта да са по-различни от тълпата, само че те нормално водят много по-интересен метод на живот и не могат и не би трябвало да бъдат опитомявани.

 Любимото предястие издава характера!

Зеленчукови предястия: Вие евентуално сте на непрекъсната диета и се притеснявате, както от метода, по който изглеждате, по този начин и от метода си на хранене. Отпуснете се и се забавлявайте. Няма значение дали на останалите няма да им хареса метода ви на живот - най-важното е вие да се забавлявате и да забравите за предразсъдъците си.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР