Смутитата са много вкусни, полезни, а в същото време и

...
Смутитата са много вкусни, полезни, а в същото време и
Коментари Харесай

Смути Диета за Тънка Талия

Смутитата са доста вкусни, потребни, а в това време и доста лесни за подготвяне. С помощта на блендер единствено за 1-2 минути може да разполагате с вкусна и здравословна храна всеки ден. Смутито може да съставлява както сок, по този начин и по-гъсто пюре. Можете да употребявате обичаните си плодове и зеленчуци, като добавите и някои не толкоз вкусни, само че потребни храни, като лененото семе, да вземем за пример.

Ако желаете да отслабнете по-бързо и по-лесно и да не се постанова да гладувате, то смутитата са вашето решение. Можете да ги вършиме и да ги приемате когато и да е на деня, като всяко едно смути се счита за настрана хранене. Ако нямате блендер, можете да употребявате и пасатор.

Важно е да знаете, че с цел да може да се почувствате сити със смутито, е хубаво да го хапвате, а не да го пиете. Това е належащо, тъй като когато хапвате смутито постепенно и на дребни хапки, ще усетите стомаха си цялостен и утолен, а възприятието за задоволеност ще трае по-дълго време. Можете да започнете с по-лекия вид на тази диета, като хапвате елементарна храна на обед, а през останалото време да приемате смутита.

 Смути Диета за Тънка Талия

Предимството на тази диета е, че постоянно знаете какво има във вашето смути, какви витамини и потребни субстанции е приело вашето тяло. С помощта на смутито освен ще сваляте по 2-3 кг на седмица, само че и ще изчистите организма си от токсините и нездравословните субстанции и ще го тонизирате. Можете да експериментирате с плодовете и зеленчуците.

Можете да ползвате както пресни, по този начин и замразени, само че ние предлагаме пресни, до момента в който са в сезон и са в обилие, замразени можете да ползвате зимно време, когато няма толкоз огромно многообразие. И за край - в случай че желаете да отслабнете бързо и елементарно преди началото на лятото, то това е вашата диета, която се предлага и от доста диетолози като потребна и доста ефикасна.

Има два типа диета от смути - едната е строга, а другата щадяща. При строгата смути диета твърдите храни и артикули са изцяло отстранени от менюто ви. Това значи, че при строгата диета се одобряват единствено смутита. На ден са разрешени по три литра смути. В този вид на диетата не участват съвсем никакви калории, само че не е уравновесен, което значи, че не трябва да спазвате тази диета повече от 3-4 дни.

Ако приемете смути по този метод към седмица е допустимо изгубените килограми да се възвърнат доста бързо. Причината за това е че не доставяте на организма си скъпите протеини, които въздействат върху скоростта на метаболизма. Затова е целесъобразно да спазвате периодите, които споменахме.

 Смути Диета за Тънка Талия

Другият вид на тази диета е щадящият. При този вид е разрешено да се приема и различен тип храна, като менюто би трябвало да включва нискокалорични храни и да е уравновесено.

Заедно със смутитата, можете да приемате и мляко, кисело-млечни артикули, месо, по което няма тлъстини, разнообразни типове риба, ориз, елда, като е значимо към всички ястия да добавяте доста малко или съвсем никаква сол. Тази диета можете да прилагате няколко седмици.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР