Смолян. За осма поредна година евродепутатът Владимир Уручев и кметът

...
Смолян. За осма поредна година евродепутатът Владимир Уручев и кметът
Коментари Харесай

Смолян: За осма година, евродепутатът Владимир Уручев и кметът Николай Мелемов подариха коледен празник на 180 деца със специални образователни потребности

Смолян. За осма поредна година евродепутатът Владимир Уручев и кметът на община Смолян Николай Мелемов подариха Коледен празник за 180 дечица със специфични просветителни потребности. Празникът, който се организира в театъра, откри началникът на РУО – Смолян Мария Семерджиева. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Малчуганите твориха новогодишни знаци в разнообразни креативен ателиета, други рецитираха стихчета и пяха. Най-важно е да се чувствате щастливи и да сте добре, тогава и ние възрастните сме спокойни. Желая ви да се забавлявате на тържеството, тъй като вие сте чудесни и послушни деца и пълноценни жители на нашата община, сподели в поздрава си към малчуганите Мелемов.
Евродепутатът Уручев също поздрави дребните палавници като им пожела да са живи, здрави, щастливи и усмивките в никакъв случай да не слизат от лицата им. Той им пожела още радостно посрещане на Новата година и тя да е по-хубава и сполучлива за тях.
За изненада на всички дойде Дядо Коледа и Снежанка. Любимецът на децата донесе чували с дарове, които раздаде на послушните деца.
На тържеството поздрави децата и командирът на 101 Алпийски полк полковник Димитър Кацаров. Военното формирование дружно с Регионалния център за поддръжка процеса на приобщаващото обучение са измежду главните уредници на събитието. Празникът почете и шефът на РДСП-Смолян Петя Пампорова
Заслужени аплодисментите получиха и Смолянската професионална гимназия по туризъм и строителство " Никола Й. Вапцаров ", разпознаваеми и потвърдили се в кетъринга.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР