Автомобилът, който причини тежката катастрофа на булевард Руски“ в Пловдив,

...
Автомобилът, който причини тежката катастрофа на булевард Руски“ в Пловдив,
Коментари Харесай

Камера уловила касапницата с 2 трупа в Пловдив, експертиза разкри скоростта на джипа

Автомобилът, който аргументи тежката злополука на бул. „ Руски “ в Пловдив, се е движил с над 150 км/час. Камерите на общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “ към община Пловдив са снимали придвижването му, заяви Георги Стоилов, началник на компанията.
Тежкият случай стана рано в понеделник към 3:30 ч. и лиши живота на двама млади – 21-годишно момче и 20-годишно момиче. Мощен джип се е врязал с висока скорост в дървета. Автомобилът е пътувал от Централна гара в посока бул. „ Шести септември “.
Според калкулации на специалистите от общинската компания колата се е движила с извънредно висока скорост – над 150 км в час. Записите са предадени на полицията. От общинското дружество възнамеряват да сложат спомагателни камери, които да понижат тежките произшествия на булеварда, заяви btv.
В същото време стана ясно, че пловдивчани насочат апел към кмета на Града под тепетата да разгласи ден за печал.
„ Кмете, обявете ден на печал след нещастието с двама починали младежи. “
Този апел насочиха пловдивчани към градоначалника Костадин Димитров в обществените мрежи. Десетки са мненията, съгласно които би трябвало да се разгласи ден на печал в памет на Кристиан и Теодора, които починаха на място след нечовечен конфликт на бул. „ Руски “.
„ Кмете, общинари, вземете обявете най-малко ден на печал поради злополуката. Когато има забъркани държавни чиновници, още след случката се афишира утрешния ден за погребален, това би трябвало да се случва за всички наши съграждани.
Независимо дали е трагичен случай или сами са си отговорни, би трябвало да се разгласи погребален ден “, гласи единствено един от многочислените мнения в тази тенденция.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР