Смъртта застигна двама души при опит да се спасят от

...
Смъртта застигна двама души при опит да се спасят от
Коментари Харесай

Нелепа смърт в Берлин. Двама души скочиха от сграда, бягайки от пламъци

Смъртта застигна двама души при опит да се спасят от пожар в огромния берлински квартал Берлин-Кройцберг. Те скочили от един от последните етажи на 12-етажен жилищен блок в опит да се спасят от пламъците, съобщи ДПА, като се базира на немската полиция.

И двамата, мъж и жена, са умряли на мястото на случая макар напъните на спешните екипи да ги спасят, заяви представител на берлинската противопожарна работа.
-->
Според очевидци сега, когато пристигнали избавителните екипи, двамата викали за помощ на всеослушание.

Жената обаче скочила доста бързо през прозореца, с цел да се опита да се избави от пламъците. Мъжът в началото се хванал за балкона, само че се пуснал преди пожарникарите да съумеят да отворят изцяло защитната въздушна възглавница, с цел да може той да падне върху нея.

По данни на противопожарната работа пламъците били потушени по-късно повече от половин час без огънят да може да се популяризира в други жилища в бетонната постройка. Етажите над пожара обаче се изпълнили с пушек, а цялата постройка била евакуирана.

По данни на противопожарната работа на мястото на случая са пристигнали общо 116 чиновници на спешните служби в Берлин, написа Българска телеграфна агенция

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР