Смъртта на туристката Грейс Милейн шокира и натъжи света. Тя

...
Смъртта на туристката Грейс Милейн шокира и натъжи света. Тя
Коментари Харесай

Удушена и захвърлена в куфар след запознанство в Tinder

Смъртта на туристката Грейс Милейн шокира и натъжи света. Тя е удушена и захвърлена в куфар в Нова Зеландия от приятеля си Джеси Кемпсън, с който се срещнала в обществената мрежа Tinder. 

27-годишният Кемпсън, който се счита за килъра на момичето, е декларирал в съда, че Грейс е умряла по време на " груба полова игра ", съобщава Мirror.

в нощта преди 22-ия си рожден ден,

Disturbing Tinder messages killer sent Grace Millane before strangling her
— Mirror TV (@MirrorTV)
Съобщения в Tinder, разменени сред Грейс и Кемпсън, разкриват по какъв начин мъжът е примамил 21-годишното момиче да се срещне с него в хотелска стая. 

Убиецът изпраща първото известие в приложението за запознанства, в което споделя: " Здравей, Грейс, по какъв начин си? Какво планираш за уикенда? Тя му дала отговор, че на следващия ден е рожденият ѝ ден и няма никакви проекти. След това той предложил да отидат на по пиво. В отговор тя неколкократно му споделя " може би ", оповестява Мirror.

По-късно двойката имала среща в бар в Окланд. Същата вечер придружила  удушил до гибел, а по-късно същата вечер отишъл на друга среща уредена още веднъж в Tinder.

На 2 декември, когато фамилията на Грейс не съумява да се свърже с нея, я афишират за изчезнала.

Изданието показва, че се е водел триседмичен съдебен развой, в който Кемпсън е приет за отговорен за осъществяване на убийството.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР