Смъртоносният план на Денис да елиминира веднъж завинаги Филип е

...
Смъртоносният план на Денис да елиминира веднъж завинаги Филип е
Коментари Харесай

Ще бъде ли спасен Филип от покушението в Братя

Смъртоносният проект на Денис да отстрани един път вечно Филип е в ход. Снайперистът, изпратен от него, е намерил своята позиция и дебне комфортен миг за съдбовния изстрел, до момента в който Карамитев организира значимо събитие със симпатизанти в своята предизборна акция. Далновиден, както постоянно, Филип е наясно с непрекъснатата опасност, надвиснала над главата му. Но, вместо да се крие, той подхваща хитрата тактичност да трансформира заплахата в собствен съдружник и да я употребява, изтъквайки я пред медиите, с цел да провокира утвърждение измежду обществото. Така кандидат-кметът бетонира и тезата си за елиминиране на мафиотските структури във властта, които желаят персонално да го унищожат, тъй като е твърдо решен да се бори против тях. Карамитев даже стига по-далеч, като в публично изявление онлайн от събитието, афишира пред публицистите, че тъкмо Топал се готви да го убие. Това ловко връзва ръцете на Денис и той осъзнава, че моментът е допустимо най-неподходящ за реализирането на проекта му. Но, дали ще успее да откаже в точния момент поръчката към снайпериста, на който преди този момент персонално е дал задачата да простреля жертвата допустимо най-бързо и тъкмо? Ще оцелее ли Филип Карамитев в сериозната обстановка или времето му окончателно изтича?

Инспектор Давидова е сюрпризирана от появяването на прочут юрист, който взима самодейността да се занимае с проблема по отстраняването й от работа. Според юрист Мирела Боева отстраняването е непозволено, като тя подсигурява на Елена нейното връщане в ГДБОП и то напълно скоро. Младата полицайка е учудена от намесата на Боева, която изяснява интереса си към случая със напълно персонални аргументи. Генерал Давидов, обаче, има своите съмнения за същинските подбуди на юриста и упорства пред щерка си да не се захваща с отпор против системата. Какво ще разкрие Елена в мистериозната обстановка и дали ще се съгласи да стартира комплицираната процедура, с цел да се върне на работа?

Заключена в стаята си без право да излиза, Юлия осъзнава, че би трябвало централно да смени тактиката, в случай че желае да избяга от вкъщи на своя могъщ брачен партньор. Тя преглъща достолепието си и търси помирение, което е извънредно мъчно за буйния й характер, непривикнал на отвод и ограничавания. Прави го, с цел да получи достъп до външния свят, тъй като чака известие от Сергей Лихно за завършване на тайното й тръгване към Дубай, посредством което Юлия ще получи мечтаната независимост. За задачата, тя би трябвало да направи още единствено една единствена стъпка, с цел да успее да се измъкне, само че дали шансът ще е на нейна страна?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР