Смъртно наказание за лицето Тагарев“ (военният министът Тодор Тагарев- бел.

...
Смъртно наказание за лицето Тагарев“ (военният министът Тодор Тагарев- бел.
Коментари Харесай

,,Възраждане“ се разбесняха: Искаме смъртно наказание за ,,лицето Тагарев“

Смъртно наказване за „ лицето Тагарев “ (военният министът Тодор Тагарев- бел. ред.) – това ненадейно изиска депутатът на „ Възраждане “ Ивайло Чоргов.
А повода – в случай че и тази договорка се провали, макар милионите, хвърлени за нови „ Страйкър “-и.
Съпартиецът му Николай Дренчев уточни, че виновникът за разноските е в залата – министерството извършва разпоредби от депутатите. Проектът за капиталови разноски е препоръчан от Министерски съвет, само че ние като презрян гумен щемпел подписахме всичко, което те желаеха. Отговорност носим ние. Тук, в тази зала са хората, които бъдещите генерации ще посочат като отговорни за протичащото се – за обезлюдяването, за колапса в опазването на здравето и обществената сфера. Тук са хората, които пляскат милиарди на непознатата промишленост, вместо в нашата “, съобщи Дренчев.
На опасността министърът резервира хладнокръвие. „ Психоатаките не престават, само че ще се абстрахирам от тях “, сподели той и благодари за поддръжката на плана за капиталови разноски. „ Днес ще извършите дребен празник, най-малко за сухопътните войски, в които над 35 година чакат нова бойна техника “, съобщи той.
Отхвърли и рецензиите за работата с държавното управление на Съединени американски щати – то работело по този метод с над 60 страни по света, съвсем целия либерален свят. И акцентира, че всички количества и периоди са конкретизирани в контракта. „ Има явен график. Договорът планува доста индустриално присъединяване. Очакваме то да докара до важен промишлен резултат освен за произвеждане, само че и за последващата поддръжка на тези машини. Ще имаме работа за десетилетия вследствие на този контракт “, оптимистичен бе министърът, предава novini.bg.
Тагарев добави, че ще има серия от контракти, това е единствено първият. Доставката на муниции и производството им е предмет на други контракти и към този момент се водят диалози за произвеждане в България „ напълно или най-малко отчасти “.
Според него бил определен и най-хубавият вид за заплащане.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР