Смартфоните iPhone, които ще излязат през 2020 и 2021 година,

...
Смартфоните iPhone, които ще излязат през 2020 и 2021 година,
Коментари Харесай

iPhone спира да дава безплатни слушалки

Смартфоните iPhone, които ще излязат през 2020 и 2021 година, ще се оферират с значима смяна що се отнася до красивата си опаковка. Експерти на Barclays, представени от MacRumors, предвиждат, че безплатните кабелни слушалки ще изчезнат от цялостната кутия на iPhone през 2021 година.

Това се дължи на обстоятелството, че един или всички смарт телефони от новата линия ще получат USB-C порт вместо нормалния Lightning. Анализаторите считат, че Apple ще се откаже от личния конектор поради разпоредбите на Европейския съюз за стандартизация на зарядни устройства.

Очаква се още, че iPhone 12, който ще излезе през есента, ще получи шест гигабайта RAM, спрямо четири гигабайта в iPhone 11 Pro. Основната камера на флагмана ще има датчик, помагащ за триизмерното сканиране. Експертите считат, че бъдещият смарт телефон ще получи обновена система за предни камери TrueDepth, което ще докара до възстановяване на работата на биометричния датчик Face ID. Доставките на съставни елементи ще се правят от основания в Тайван сътрудник на Apple Lite-On Semiconductor.

През май 2018 година специалисти от Barclays предвидиха, че от новите смарт телефони на Apple ще изчезнат безплатният адаптер за слушалки към конектора Lightning. Анализаторите обясниха тази стъпка, като спестите от производството на устройства. През есента компанията показа флагманския iPhone Xs, от който аксесоарът в действителност изчезна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР