Смартфонът е практично и бюджетно решение за връзка с мрежите

...
Смартфонът е практично и бюджетно решение за връзка с мрежите
Коментари Харесай

A1 добавя нов достъпен 5G модел към своето портфолио - TCL 20 5G

Смартфонът е практично и бюджетно решение за връзка с мрежите от пето потомство
прибавя нов 5G смарт телефон към възходящия лист от съвместими устройства със своята мрежа от пето потомство. За пръв път това е модел на китайския производител TCL –20 5G. Устройството се нарежда в бюджетната част на междинния клас, което го прави един от най-евтините 5G смарт телефони в портфолиото на А1 досега. Закупилите устройството от телекома ще го получат в комплект с външна батерия ttec PowerCard с потенциал от 5000 mAh.

се отличава още с необятен 6,67-инчов FHD+ екран. Селфи камерата е дискретно вградена с пробив в горната част на устройството. Съотношението от 20:9 на екрана дава обещание положително кинематографично преживяване. От производителя дават обещание още ярки картини и наситени цветове с помощта на технологията NXTVISION. Възпроизвеждането на тон също дава обещание високо качество, което прави TCL 20 5G подобаващ за гледане на клипове.  

Основната камера на също наподобява подготвена да отговори на условията на актуалните консуматори – три обектива, най-големият от които е със постоянните 48 мегапиксела. Възможно цифрово нарастване на изображението до 10 пъти за още по-добри фотоси в непосредствен проект. Функцията Super Night Mode пък го прави подобаващ за снимка и при слаба осветеност. Любителите на фотографията ще могат да се забавляват с още ред други режими – за панорамни фотоси, за портрет, за видео на занимателен кадър и още доста.

Основното преимущество на смарт телефона си остава неговият процесор. е екипиран с осемядрен Qualcomm Snapdragon 690 5G. Именно той му разрешава да се свърже с мрежите от пето потомство на А1. Устройството има 128 GB място за предпазване, което е повече от задоволително за този ценови клас.

Батерията на е с потенциал от 4500 mAh. Това значи, че включената от А1 външна батерията ttec ще може да я зареди изцяло и отново да има малко останала сила. Времето за зареждане от 0 до 100 % е почти 2 часа и половина.

Цените на TCL 20 5G стартират от 229,99 лв. в брой, ако бъде закупен в композиция с тарифен проект. Потребителите, които изберат опцията за покупка на погашение със същия тарифен проект, могат да го имат против 12,99 лв. на месец. Устройството се предлага както в магазините на А1, по този начин и онлайн на А1.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР